Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا گفت: حمایت تسهیلاتی بانک مرکزی از صنایع خودرو و قطعه‌سازی موجب تضمین حرکت کشور در حوزه تولید و تحقق رونق تولید شده است.

به‌گزارش ایران اکونومیست به نقل از سایپانیوز، سیدجواد سلیمانی افزود: بانک مرکزی با اختصاص به‌موقع تسهیلات به صنعت خودرو، به افزایش تولید در دوماهه پایانی سال و پاسخ‌گویی به تعهدات مشتریان کمک کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی گروه سایپا با وجود بدعهدی شرکای بین‌المللی، تحریم‌های ظالمانه و مشکلات اقتصادی کشور؛ در ۱۰ ماهه سال ۹۸ بیش از ۳۴۵ هزار دستگاه خودرو تولید کرده که این رونقِ حاکم بر تولید در گروه سایپا با تخصیص تسهیلات از سوی بانک مرکزی، ادامه خواهد یافت.

وی تاکید کرد: این تسهیلات به‌سرعت و به‌شکل مستقیم به تولید اختصاص می‌یابد و با پیگیری پویش ملی داخلی‌سازی قطعات صنعت خودرو و همت تلاشگرانِ صنعت قطعه‌سازی کشور، تغذیه خطوط گروه سایپا به‌شکل مستمر و بی‌وقفه ادامه خواهد یافت.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا همچنین تصریح کرد: صنعت قطعه‌سازی کشور با این کمک‌های تسهیلاتی می‌تواند نسبت به خرید مواد اولیه و تامین به‌موقع قطعات مورد نیاز خطوط خودروسازان اقدام کند.

سلیمانی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: سایپا در یک‌سال اخیر تلاش کرده ارتباط خود با شبکه بانکی را در مسیر صحیح ادامه داده و نسبت به بازپرداخت تسهیلات در موعد مقرر و تسویه حساب با بانک‌ها اقدام کند.

مدیرعامل گروه خودروسازی در پایان از حمایت همتی؛ رئیس‌کل بانک مرکزی بخاطر تسریع در فرآیند اختصاص تسهیلات به صنعت خودرو و قطعه‌سازی قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد این همکاری تداوم یابد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۳۲۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد

مدیرکل امور عشایری لرستان گفت: با هدف اشتغالزایی و حمایت جامعه عشایری استان، ۸۰۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی سال گذشته برای خرید دام به عشایر این استان پرداخت شده است.

هوشنگ نور محمدی با اشاره به اینکه حمایت لازم جهت توسعه زنجیره تولید گوشت قرمز در سطح استان انجام شده است، افزود:متقاضیان به بانک های عامل معرفی شده اند و فرصت تکمیل پرونده ها تا پایان خردادماه تمدید شده است.

مدیرکل امور عشایری لرستان گفت:هر فقره تسهیلات زنجیره تولید گوشت قرمز حدود یک میلیارد ریال است که افراد دارای شرایط به بانک های عامل معرفی می شوند و می توانند از این فرصت بهره مند شوند.

نورمحمدی افزود:عشایر لرستان جامعه پرتلاشی هستند که ۲۵ درصد پروتئین مورد نیاز استان را تأمین می کنند و نقش بسزایی در رونق اقتصادی منطقه دارند.

وی با بیان اینکه عشایر لرستان علاوه بر دامداری به کشاورزی، باغداری و پرورش زنبور عسل نیز اشتغال دارند گفت:این قشر سالانه ۱۲ هزار تن گوشت قرمز، ۲۹ هزار تن مواد لبنی، هزار تن شیر، ۱۵۰ تن عسل، و ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می کنند و یک میلیون و ۵۰۰ هزار راس دام در اختیار دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • ریزش قیمت دلار در روز‌های آینده ادامه خواهد داشت
  • مسدود شدن مسیر‌های انحراف در تسهیلات تولید با برات الکترونیکی
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • سطح اعتبار سنجی تسهیلات خرد دقیق‌تر می‌شود+ فیلم
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۲۴ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۶۶ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • تسهیلات بانکی به سمت رونق تولید هدایت شود
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری